Het is zo herkenbaar voor iedere moeder….

leren kinderwagenclips grijs pythonHet is eindelijk zover! Na dagen binnen te hebben gezeten , ‘mag’ je even naar buiten, met je kleine! De eerste wandeling is een feit. Je checkt of je alles in je luiertas hebt; luiers, babydoekjes, hydrofiele doek.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zodra je de kleine lekker hebt ingestopt en hij of zij lekker in de wieg ligt wil je de luiertas aan de kinderwagen hangen. Maar dan komt het probleem, waar hang je deze aan op? En hoé hang je deze op? Je vraagt je af of je nu werkelijk je prachtig -met zorg uitgezochte luiertas- aan je prachtige kinderwagen moet gaan hangen aan twee dunne, simpele zwarte touwtjes, of aan een stuk klitteband met zwarte plastic haken?!

kinderwagenclips croco bruinHier heb ik een antwoord op: Nee, dat hoeft niet meer. Daarom hebben ik de leren tassendragers voor kinderwagens ontworpen. Toen ik eenmaal een prachtige verzorgingstas had uitgezocht, wilde ik deze dan ook niet ophangen aan “lelijke” tassenhangers. Moeders komen al snel handen tekort; je wilt je luiertas daarom gemakkelijk en het liefst met één handbeweging snel op kunnen hangen aan je kinderwagen. De tassenhangers zijn daarom zo ontworpen dat je via een clip met één hand je tas zo in de haken klikt. De tassendragers zijn gemaakt uit kwalitatief leer voor een prachtige uitstraling. Er is een standaard collectie welke in 17 verschillende kleuren beschikbaar is. Hiernaast maak ik ook kleine oplages van limited editions. Dit is vaak een tijdelijke kleur of print en hierbij geldt de regel dan ook echt op=op. Zie de webshop voor de collectie of klik HIER.

Als moeder ben ik zelf ontzettend blij met deze mooie, maar ook praktische tassenhaken voor aan mijn kinderwagen. Als leuk kraamcadeau doen de tassenhangers het ook heel goed heb ik ervaren. Ik hoop dat ik jullie er net zo blij mee kan maken als dat ik nu mee ben.