Ontstaan Wink of Sara

Wink -of Sara- is opgericht en bedacht door Sara. Mijn stijl is stoer, puur, robuust, maar dit alles met een knipoog. Zo is ook de naam ontstaan: Wink of Sara. De Collectie van Wink of Sara is divers; van wonen, keuken en kids naar accessoires. De producten zijn allen handgemaakt en daarom gemakkelijk aanpasbaar aan uw voorkeuren. De materialen die ik hierbij gebruik bestaan voornamelijk uit leer. Mijn inspiratie haal ik uit mijn omgeving en het dagelijks leven. Zo loop ik elke dag tegen kleine onhandigheden aan of onvindbare producten en probeer dit vervolgens met een touch van mezelf te ontwikkelen of verbeteren. Dit is dan ook de reden dat de collectie zo divers is én continue blijft uitbreiden en veranderen. Onze webshop is opgebouwd uit verschillende categorieën: ‘wonen’, ‘keuken’, ‘kids’ en ‘accessoires’.

wandplank leren plankdragers betonWonen

Bij ‘Wonen’ vind je woonaccessoires voor in huis, deze zijn allemaal handmade en ontworpen door Sara. Denk hierbij aan leren plankdragers om je wandplank aan op te hangen in je woon- of slaapkamer, deze worden met of zonder wandplank geleverd. Hiernaast hebben we leren banden om bijvoorbeeld je tijdschriften aan op te hangen voor een speels effect aan de wand. Ook hebben we hierbij in dezelfde kleuren bijpassende leren handgrepen voor op bijvoorbeeld een buffetkast, zo heb je in een handomdraai een nieuwe stoere uitstraling voor je -verouderde- kast.

leren handgrepen met sierschroefKeuken

Bij ‘Keuken’ vind je woonaccessoires voor in de keuken, deze zijn allemaal handmade en ontworpen door Sara. Denk hierbij aan leren plankdragers om je wandplank aan op te hangen in je keuken, deze worden met of zonder wandplank geleverd. Ook hebben we hierbij in dezelfde kleuren, bijpassende leren handgrepen voor op bijvoorbeeld een kast, zo heb je in een handomdraai een nieuwe stoere uitstraling voor je keukenkast. Hier hebben we ook bijpassende handdoekringen ontworpen, zo hangen je handdoeken en theedoeken er weer eens anders bij. Hiernaast verkopen we ook handmade leren schorten, welke zelf met een naam of logo te bedrukken zijn. Niet te vergeten zijn onze luxe, stoere placemats bij bijpassende leren onderzetters.

leren kinderwagenclips grijs pythonKids

Bij ‘Kids’ vind je woonaccessoires voor in de kinderkamer én handige producten voor mama’s, deze zijn allemaal handmade en ontworpen door Sara. Denk hierbij aan leren plankdragers om je wandplank aan op te hangen voor op je babykamer boven je commode, deze worden met of zonder wandplank geleverd. Ook hebben we hierbij in dezelfde kleuren, bijpassende leren handgrepen voor op bijvoorbeeld een commode, bijpassen bij de wandplank. Wat iedere mama handig vindt zijn de leren tassenhangers voor de kinderwagen, deze zijn er in verschillende kleuren en prints. Naast de standaard collectie, met 17 kleuren, van tassendragers aan de wandelwagen hebben we ook een wisselende collectie. Deze tassenhaken voor de kinderwagen hebben een exclusievere uitstraling en zijn slechts in limited edition verkrijgbaar.

sierschroef zilver voor leren plankdragerAccessoires

Bij ‘Accessoires’ vind je woonaccessoires voor in huis, de keuken of baby- en kinderkamer, deze zijn allemaal handmade en ontworpen door Sara. De leren banden, leren plankdragers en handgrepen -zoals in de voorgaande categorieën te vinden zijn- hebben wij in verschillende kleuren en maten. Maar zoals jullie kunnen zien bieden wij ook verschillende sierschroeven aan waarmee je de wandplanken of handgreepjes kunt ophangen. Hierdoor creëer je je eigen look, maar ook een exclusieve uitstraling voor jou wandplank, handgreep of leren band.

 

Iedere week worden er weer nieuwe producten ontworpen en op de webshop geplaatst, we hopen je daardoor te kunnen blijven verrassen. Mis je een product (of kleur, of print) in mijn collectie of loop je zelf ook tegen onvindbaar product aan? Laat het mij weten, ik ga graag voor je aan de slag.

Liefs,Wink of Sara

Sara