Je kunt bij ons betalen met Ideal, Bancontact-Mister Cash, Creditcard en Paypal.

Ideal

Ideal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je kunt hiermee snel, gemakkelijk en veilig online je aankopen afrekenen. Je rekent af met via je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. De betaalmethode Ideal wordt bij ons afgehandeld door Mollie, het kan daardoor zijn dat je hun naam tijdens het afrekenen en later op je bankafschrift tegenkomt.

Bancontact – Mister cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Deze kaart kan zowel on- als offline gebruikt worden om mee te betalen. Het is de meest bekende betaalmethode in België. De betalingen zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd. De betaalmethode Mister Cash wordt bij ons afgehandeld door Mollie, het kan daardoor zijn dat je hun naam tijdens het afrekenen en later op je bankafschrift tegenkomt.

Creditcard

Via je creditcard kun je ook bij ons betalen. Deze betaalwijze ondersteund onder andere Mastercard, Meastro en Visa. Creditcard zorgt ervoor dat je direct kunt betalen en de creditcardmaatschappij zal binnen een maand het bedrag bij je incasseren. De betaalmethode Creditcard wordt bij ons afgehandeld door Mollie, het kan daardoor zijn dat je hun naam tijdens het afrekenen en later op je bankafschrift tegenkomt. Zij monitoren op fraude, hierdoor wordt de veiligheid gewaarborgd.

Paypal

Wanneer je een eigen Paypal account hebt, kun je ook via Paypal betalen in onze webshop. Paypal is gemakkelijk te gebruiken betaalmethode voor de consument met een goede kopersbescherming. Je  kunt via creditcard, bankrekening of paypal-saldo betalen, welke gekoppeld is aan je Paypal account. Via Paypal kun je je aankopen direct betalen. De betaalmethode Paypal wordt bij ons afgehandeld door Mollie, het kan daardoor zijn dat je hun naam tijdens het afrekenen en later op je bankafschrift tegenkomt