Bij Wink of Sara mag je jouw aankoop 14 kalenderdagen op zicht houden.
Wil je een product ruilen of retourneren, meld dit dan binnen 7 dagen na ontvangst van het product. Stuur hiervoor een email naar info@winkofsara.nl. Vermeld hierbij;

Voor- en achternaam

Adres

Postcode

Plaats

(Telefoonnummer)

Ordernummer

Omschrijving en reden retour of te ruilen artikel

Na verzending van de retouremail krijg je altijd een bevestiging van ontvangst.

Je krijgt volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let wel op: Voor producten welke via Wink of Sara gekocht zijn welke speciaal voor je op maat worden gemaakt volgens de door de klant ingevoerde specificaties, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Wij zullen dit altijd van te voren kenbaar aan je maken.

Mocht er per brievenbuspost iets retour worden gezonden, dan is Wink of Sara niet aansprakelijk voor het eventueel zoekraken hiervan.

  • Retourneer je producten met vermelding van je ordernummer naar:

Wink of Sara

Loofaert 57

5258 SN Berlicum